Strešni nosilci

Ali vam v avtomobilskem prtljažniku vedno primanjkuje prostora za tovorjenje različnih stvari? Strešni nosilci so ena izmed rešitev, s katerimi lahko prenašate velik tovor.  Strešni nosilciTovrstne nosilce za osebni avto vam ponujajo tudi v spletni trgovini Withcar na zgoraj dodani povezavi. Podjetje Nordive je priznan izvajalec, kateri izdeluje zelo kakovostne strešne nosilce, dodatno strešno opremo ter vso ostalo avto opremo. Strešni nosilci so samo en izdelek, katere ponuja spletna trgovina na zgoraj dodani povezavi. Poleg tovrstnih nosilcev vam ponujajo tudi zaščitne nalepke za odbijač, snežne verige, strešne kovčke, razdelilne mreže, senčnike za avto, preproge in še veliko drugih stvari.

Strešni nosilci so izdelani in odpornega aluminija in so tako veliko lažji od vseh tistih, ki so izdelani iz železa, vendar v obeh primerih z nosilnostjo vse do 100 kg. Strešni nosilci pri spletni trgovini Withcar so na zgornji strani prevlečeni s protidrsno gumo, katera onemogoča premikanje vašega tovora. S protivlomno ključavnico pa so opremljeni čisto vsi sistemi. Pritrdilne roke so prilagojene čisto vsakemu tipu vozila, zato da je montaža čim bolj lažja. Zaradi prilagojene pritrdilne roke nudijo zelo čvrsto vez med samim tovorom in streho. Zaradi tako odličnih tehničnih rešitev je namestitev prtljažnih sistemov preprosta, saj jo lahko namestimo brez dodatnih orodij.

Strešni nosilci so v podjetju Nordrive glavni artikli. Kliknite na zgoraj dodano povezavo in si poiščite oziroma naročite tovrstni nosilec za vaš osebni avtomobil. Če prvič kupujete preko spleta je pomembno, da veste kako naročite izdelek. Najprej pojdite na zgoraj dodano povezavo, kjer se morate za nakup registrirati na njihovo spletno stran. Nato lahko brez problemov naročate katerokoli njihove izdelke. Ko si izbere svoj strešni nosilec ali drug izdelek iz njihove ponudbe, preprosto pod njem kliknete napis “V košarico”, kjer se vam bo odprla tako imenovana košarica. Za nadaljevanje nakupa kliknite “Na blagajno”, kjer boste morali izpolniti vse potrebne podatke. Na koncu zaključite naročilo in izbrani izdelek vam bodo v roku 1-2 dni pripeljali domov. Strešni nosilci so enkratni za prenašanje tovorov z avtomobilom, zato si naročite svojega!