Spletna trgovina super guma

Podjetje Super guma

Podjetje oz spletna stran  Super guma se ukvarja s spletno prodajo gum oziroma pnevmatik za raznorazna vozila. Pri njih boste našli najbolj kvalitetne gume po najnižjih možnih cenah.
Nudijo vam gume za vse vrste vozil (letne pnevmatike za osebna vozila, letne pnevmatike za terenska vozila-4×4 in SUV, letne pnevmatike za tovorna vozila – kombi, celoletne pnevmatike za osebna vozil, zimske pnevmatike za osebna vozila, zimske pnevmatike za terence, zimske pnevmatike za kombi, moto pnevmatike za cesto, motocross gume, enduro gume,  FIM enduro gume, skuter gume, tovorne gume, traktorske gume, lahka platišča, komplete, žarnice,  okrasni pokrovi, akumulatorji, …).

Nakup pnevmatike preko te spletne strani je zelo enostaven. Najdete pnevmatiko, katero potrebujete, jo daste v košarico, napišete število pnevmatik (odvisno od tega koliko jih potrebujete), nadaljujte nakup s tem da se prijavite v trgovino (če še nimate svojega računa v tej trgovini, se registrirajte – vsa polja označena z * morajo biti izpolnjena), vpišite osebne podatke ter izberite način plačila (VISA, MasterCard, …) in pnevmatike boste prejeli v dogovorjenem dostavnem roku.

Če ste naročili napačne pnevmatike, ki niso primerne za vaše vozila imate možnost, da to javite v 14 dneh in pnevmatike se morajo v 30 dneh od nakupa vrniti v spletno trgovino.

Varno vožnjo vam želi spletna prodajalna Super guma.