Podjetje REAM d.o.o.

reamPodjetje REAM d.o.o. se že vrsto let ukvarja z prodajo in montažo klimatskih naprav ter toplotnih črpalk proizvajalca Mitsubishi Electric. Na spletni strani REAM.si, si lahko preberete veliko koristnih informacij o njihovem podjetju in njihovem načinu dela. Klimatske naprave, ki jih prodajajo sodijo v najvišji rang kakovosti. V kolikor podjetje dobi od Mitsubishi Electric klimatsko napravo, ki ne ustreza vsem standardom, jo pošlje nazaj, saj podjetje REAM vsa ta leta gradi na zaupanju kupcev.

Klimatske naprave proizvajalca Mitsubishi Electric so narejene tako, da bi delovale leta in leta v razmerah, kot jih imajo na Japonskem. Ker pri nas ni takih vremenskih razmer, lahko klimatske naprave zdržijo mnogo dlje, kot pa bi zdržale na Japonskem. Podjetje Mitsubishi Electric poleg klimatskih črpalk prodajati tudi toplotne črpalke, katere vas lahko pozimi grejejo poleti pa hladijo. Toplotne črpalke lahko ogrevajo le sanitarno vodo, ali pa celotno stanovanje oz. nepremičnino. Pred nakupom toplotne črpalke, se je smiselno dobro informirati kakšne so prednosti, pa seveda tudi slabosti toplotnih črpalk.

Preverite ugodno ceno pri podjetju REAM, saj vam ne bo ob primeru nakupa žal. v kolikor se vam klimatska naprava ali toplotna črpalka pokvari, vam izdelek, ki je bil kupljen pri njih serviserji podjetja REAM popravijo v najkrajšem možnem času.