Oprema za jeklene konjičke

V današnjem članku se bomo posvetili opremi naših jeklenih konjičkov. Na trgu obstaja kar nekaj različnih dodatkov, ki lahko izboljšajo našo uporabniško izkušnjo z osebnim avtomobilom, če bi se lahko tako izrazili. Zame osebno je dodatek, brez katerega nebi mogel živeti avtoradio Alpine. Sem velik ljubitelj glasbe in vožnja postane prava muka, v primeru, da sem brez nje.

V vsakem avtomobilu je precej nepogrešljiva tudi navigacija. Čeprav je Slovenija majhna, mi navigacija pride prav mnogokrat. Veliko je raznoraznih majhnih krajev, tabel z oznakami pa nikjer. Navigacija me pripelje na cilj in to v najkrajšem možnem času, da o potovanjih po Evropi sploh ne govorim.

avtoradio

Naj vam dam še en nasvet, ta bo prišel prav predvsem tistim, ki bi navigacijo potrebovali res redko. Namesto, da kupite navigacijo iz trgovine, ki zna biti precej draga, lahko za redke primere uporabite tudi aplikacijo Maps, ki jo najdete na večini mobilnih telefonov. Čeprav so kupljene navigacije veliko bolj učinkovite in priročne, pa vas lahko telefon reši zagate. Še ena alternativa je ta, da namesto navigacije uporabljate tablični računalnik, vendar boste morali za na vetrobransko steklo kupiti tudi stojalo.

No ja na trgu pa niso samo navigacije in avtoradii. Za tiste, ki veliko telefonirate v avtomobilu bi priporočal kakšen set za prostoročno telefoniranje. Ta set se z vašim avtomobilom oz. avtoradiem poveže prek Bluetooth povezave, obenem pa ste lahko pozorni na vožnjo in opravljate klice. Tako opisali smo nekaj najbolj pogostih in obenem najbolj uporabnih dodatkov za v naše avtomobile.