Kako popestriti naša stanovanja

Ste se naveličali izgleda vašega stanovanja ali hiše in bi si radi bivanje malce popestrili. Nič zato, obstaja veliko različnih stvari, od malih, do velikih sprememb, ki bodo v celoti spremenile izgled vašega stanovanja. Notranje oblikovanje je stvar, ki se je težko loti vsak, no ja loti, se lahko notranjega oblikovanja vsak, kako bo pa izgledalo, pa je druga stvar. Za drugačen izgled prostorov vsekakor ni potrebna celotna prenova hiše, že majhne spremembe so dovolj, da vaši prostori izgledajo popolnoma drugače.

Na prvem mestu bi vam priporočil pleskanje stanovanja, pleskanje lahko v celoti spremeni izgled vaših prostorov, je pa precej enostavno, saj se ga lahko lotite sami. Tudi če še niste pleskali, lahko za pomoč vprašate kakšnega kolega ali znanca, ob tem pa se boste še marsikaj naučili. Eksperimentirajte z različnimi barvnimi odtenki, saj nobena barva, tudi če je še tako zgrešena, ni trajna, enostavno jo lahko prepleskate.

notranje oblikovanje

Tudi novo in drugačno pohištvo bo v celoti spremenilo videz vašega stanovanja. Kupite ga lahko v trgovinah, če pa iščete precej specifično pohištvo, pa so vam lahko v pomoč tudi kateri izmed portalov na spletu, preko katerih lahko kupite rabljeno a atraktivno pohištvo. Tudi majhne spremembe imajo lahko kar velik vpliv na izgled prostorov, govorim o nalepkah, poličkah, umetniških delih in podobno. Vse te spremembe bodo krepko popestrile izgled vaših prostorov, opravite pa jih lahko sami, tudi če niste najbolj tehnično podkovani. Za majhen denar lahko vaše okolje v celoti spremenite, to pa lahko storite še danes. Tudi splet vam je lahko v veliko pomoč pri opremljanju stanovanja, saj boste tam našli veliko različnih nasvetov.