Izdelava koledarja pri Magma Media

Ste že kdaj razmišljali, da bi si naredili svoj koledar iz svojih fotografij. Naročite svoj koledar si pri Magma Media podjetju in videli boste kako vam lahko polepšajo dneve. Jaz si dam tiskat svoj koledar že nekaj let, saj imam tako spomine na pretekle dni oziroma počitnice. Izdelava koledarja je nekaj zanimivega ter vam lahko polepš dneve. Zakaj dneve? Saj se po fotografijah spomnite preteklih počitnic, kar pomeni da lahko obujate spomine. Koledar je tudi lahko promocija za razna podjetja. Sigurno ste že kdaj dobili kakšen koledar od kakšne trgovine ali podjetja.

Izdelava koledarja pri Magma Media poteka zelo hitro ter ugodno. Lahko poiščete svoje najboljše fotografije ter jim jih pošljete. Sami se določite za kateri mesec boste uporabili katero fotografijo. Izberete lahko samo 12 fotografij, za vsak mesec samo eno. Vem, da je težko izbrati tiste najboljše, ki vam so pustile najlepše spomine. Ko poiščete fotografije, nastopijo oni z izdelavo. Izdelava koledarja, kot tudi drugih brošur poteka zelo hitro. Že v 24 urah vam ga natisnejo ter pošljejo na vaš naslov. Koledar je lahko tudi enkratno darilo sorodnikom ali prijateljem.

izdelava koledarja

Kot pa sem že zgoraj omenila je pa koledar tudi lahko promocija. Izdelava koledarja za podjetja ali druge ustanove poteka isto. Tukaj ne boste dali svojih lastnih fotografij, ampak mogoče fotografije podjetja. Imate še čas, da poslikate podjetje ali s čim se ukvarjate. Na koledar lahko tudi daste napis podjetja ali trgovine. Pobrskajte malo po arhivu in poiščite kakšen stari koledar. Takoj boste dobili idejo za nov koledar. Izdelava koledarja za naslednje leto bo kmalu. Zato še imate čas, da začnete fotografirati in shranjevati svoje najboljše fotografije. Naročite lahko tudi kakšen drug koledar ali kakšno drugo zloženko. Pobrskajte malo po njihovi spletni strani in sigurno boste nekaj našli za sebe ali svojo dejavnost, ki jo imate doma.