Moderne kuhinje

Če prenavljate vaš dom ali pa ga imate namen prenavljati v kratkem, potem je tu za vas Salon pohištva, ki ga najdete na spletni strani www.salonpohistva.si. Zelo je pomembno, da je vaša hiša ali pa vaše stanovanje opremljeno po vašem okuse, da se vi in vaša družina v njem počutite dobro, saj v njem preživite večino časa.

Če prenavljate kuhinje, potem si oglejte pestro in veliko izbiro kvalitetnih ter ugodnih kuhinj na spletni strani http://www.salonpohistva.si/kuhinje. Poleg kuhinj imate na njihovi spletni strani na izbiro da si ogledate še dnevne sobe, spalnice, jedilnice, dodatke za vrt, otroške sobe, pisarniško pohištvo, kopalnice, svetila ter ostale dodatke za dom, kot so preproge in kamini.

Ob nakupu opreme za vašo hišo ali stanovanje imate petnajst dnevno garancijo, možen pa je tudi nakup na obroke. Ob nakupu nekaterih izdelkov imate dostavo na dom brezplačno.

Da se boste v svojem domu počutili le najbolje kar se da si izberite kuhinje po vašem okusu. Na spletni strani si lahko ogledate bogato ponudbo opreme za kuhinje, jedilne mize in stole, barske stole, jedilnice, servirne vozičke in ostale dodatke za kuhinjo kot so krpe, posoda za kuhanje in pečenje, krožniki, jedilni pribor, sklede, kozarci in ostali pripomočki, ki jih potrebujete v kuhinji. Izdelke na njihovi spletni strani lahko naročite preko spleta in vam jo dostavijo na dom. Ob nakupu kompleta kuhinje je dostava na vaš dom brezplačna.

Na izbiro so vam kuhinje za vse okuse. izbirate lahko med velikostjo kuhinje, njeno barvo, materialom, razporeditvijo omaric ter med različnimi modeli kuhinj. Dodatno opremo za kuhinje najdete in si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani www.salonpohistva. si. Obiščite njihovo spletno stran in si oglejte njihovo celotno ponudbo pohištva za vaš dom in vrt.