Implantati predstavljajo odličen zobni nadomestek

V zadnjem času so eden najbolj pogosto uporabljenih zobnih nadomestkov prav implantati. Te namreč zagotavljajo lep in naraven nasmeh, poleg tega pa tudi pravilen ugriz, ki je osnova za zdravo čeljust in pravilno rabo zob. Vendar pa je nujno, da vam implantate vgradi ustrezno usposobljen specialist, saj vam bodo le tako dobro in dolgo služili. Za vaš prekrasen nasmeh poskrbijo tudi v zobozdravstveni ordinaciji Lux Dental, kjer delujejo le najboljši zobozdravniki, zobni tehniki, asistenti in drugo strokovno osebje. Ti bodo poskrbeli za vaše dobro počutje, celostno svetovanje in odlično storitev. Nenazadnje pa tudi za vašo samozavest in dobro počutje, ki štejeta največ.

implantati

Kateri implantati so najboljši za vas?

Navadno so najbolj vrhunski implantati izdelani iz čistega titana, ki velja za biološko najbolj sprejemljivo kovina, ki pri uporabnikih ne povzroča alergijskih reakcij ali preobčutljivosti. V zobozdravstvenem centru Lux Dental pa pri svojem delu stavijo na zobne implantate priznanih proizvajalcev ASTRA TECH in HIOSSEN/OSSTEM. Ti so na trgu prisotni že vse od leta 1985 oz. 1990 in so sinonim za izjemno kakovost in obstojnost. O njihovi kvaliteti pričajo tudi številne klinične študije, ki potrjujejo njihovo minimalno invazivnost, trajnost in obstojnost.

Ne glede na to, kako kakovostni so sami implantati, pa je najpomembnejše pri zagotavljanju odličnega končnega izdelka ravno delo zobozdravnika. Ta mora vsakega pacienta oz. njegovo stanje v ustni votlini natančno preučiti in na podlagi videnega določiti ustrezno terapijo. Čeprav je vgradnja implantatov postala ena najbolj priljubljenih metod nadomeščanja izgubljenih zob, pa je ta mogoča samo pri osebah, ki imajo zdravo čeljustno kost. V nasprotnem primeru tovrstno nadomeščanje ni mogoče in je potrebno poseči po drugih tehnikah, morebitne težave pa tudi zdraviti.

Da bi bili vaši zobje v najboljšem stanju zato vedno izberite ustreznega specialista – obrnite se na strokovnjake v Lux Dental zobozdravstvenem centru, kjer vaše zdravje in dobro počutje vedno postavljajo na prvo mesto.