Apartmaji za Vaš dopust

Apartmaji so idealni za bivanje med dopustom saj so opremljeni s sodobno opremo kot je: kabelska TV, kuhinja, spalnica, brezplačen Wi-Fi, udoben balkon in terasa. Apartmaji so primerni za različne športne aktivnosti kot so: kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, kopanje v jezeru ob vročini, saj so v neposredni bližini vseh aktivnosti.

Ponujajo Vam veliko izbiro bivanja in sicer poglejte si jo na: apartmaji-hriberski.com.

Nudijo Vam prijetno bivanje, saj imajo urejene vrtove, da se bodo lahko vaši otroci igrali, imajo velik prostor za piknike, vendar tudi za vaše hišne ljubljenčke imajo prostor, kjer bivajo brezplačno. Vaše otroke lahko peljete na paintball.

Apartmaji so znani po zelo široki ponudbi, saj je najbolj pomembno, da so gosti zadovoljni ter, da se bodo z veseljem vračali nazaj. V zimskem času imajo apartmaji za Vas wellness program in možnost kopanja v termah.

Tisti, ki imate radi gozdove, gore, potem je to ravno pravi kraj za Vas, saj se boste počutili predvsem domače in sproščeno. Pripravljeni so za Vas, ki želite doživeti nepozabne trenutke vašega dopusta. Apartmaji so Vam na voljo za različno število oseb in sicer sprejmejo najmanj 4 osebe in največ 6 oseb. Možnost imate tudi rezervacije preko telefona in sicer pokličite na telefonsko številko 031-291-413. Izberite apartmaje Hriberski in uživajte v Bohinju.