Krožna žaga 4AH Hitachi

Krožna žagaSe mogoče ukvarjate z izdelavo lesenega pohištva ali pa drugih izdelkov iz lesa? Potem je najbolje, da si obiščete spletno stran Proficenter.si, kjer Vam ponujajo ugodne in kakovostne krožne žage.  Najbolj pa izstopa AKU krožna žaga 4AH HITACHI.

Tehnične informacije o krožni žagi 4AH HITACHI: krožna žaga deluje na akumolator, ki ima 18V napetost, maximalna globina rezanja je 135mm, v kovino pa 10mm, število nihajev v minuti 0-2.400, krožna žaga je težka 2,4 kilograme. Krožna žaga ima hitroizmenljivo rezilo, 4 stopnje nihanja lista, sistem za odpihovanje prahu in standardno opremo: rezilo, ključ, transportni kovček in priključek za sesalnik.

Krožna žaga je zelo nevarno orodje, zato ga moramo uporabljati zelo previdno. Pri uporabi krožne žage moramo imeti varnostno masko, varnostne očale in varnostne rokavice. Varnostno masko moramo uporabljati zaradi prašnih delcev, varnostno masko moram uporabljati da Vam nebi priletel kakšen košček v oči medtem ko žagate in varnostne rokavico morami imeti da se nebi urezali ali pa kaj podobnega. Krožna žaga je na voljo tudi za nakup preko spleta. Če prvič nakupujete preko spleta Vam bomo povedali par osnovnih korakov za nakup preko spleta. Najprej se morate registrirati potem pa prijaviti. Ko se prijavite na spletno stran, si greste lahko ogledovati krožne žage ali pa druge artikle. Za lažji nakup so Vam na voljo slike in informacije o artiklu. Ko si izberete artikel preprosto kliknete “Dodaj v košarico”. Tam izpolnete osnovne podatke in naslov za dostavo artikla na dom.

Upamo da smo Vam Povedali dovolj informacij o krožni žagi in upamo da se boste odločili za nakup krožne žage v podjetju ProfiCenter.