Progresivna očala

Ali imate tudi vi dvoja očala, ene za pogled na daleč, druge za na blizu? Zaradi tega jih morate vedno menjavati, kar pa je včasih zamudno oziroma moteče. Te težave lahko rešite, saj so že veliko let, na voljo progresivna očala, ki so primerna za vse Progresivna očalavrste pogledov. Na priloženi povezavi boste našli ponudbo teh očal, mi pa vam bomo povedali še kaj več o njih.

Progresivna stekla omogočajo bolj oster pogled na daljavo in bližino in to z samo enimi očali. Zgornji del stekla pri progresivnih očalih  je namenjen za gledanje na daljavo, spodnji pa za gledanje na blizu, ko beremo. Dioptrija se med daljino in bližino stopnjuje postopoma ter neprekinjeno, brez kakršnekoli črte in vidne prelomnice. Vmesni vid nam pomaga, ko gledamo razne predmete na vmesni razdalji, pogosto pri delu z računalnikom.

Progresivna očala so namenjena ljudem, ki imajo dioptrijo za bližino in daljavo, pa tudi za tiste, ki imajo dioptrijo samo za branje. Obstaja veliko prednosti teh očal. Ena od najbolj pomembnejših je ta, da so progresivna očala zelo preprosta za uporabo, saj potrebujete samo ena za čisto vsa opravila. Z temi očali boste lahko v trenutku spremenili smer gledanja in tako videli na daleč, nekje vmes ali pa čisto blizu.

Progresivna očala dandanes uporablja zelo veliko ljudi po celem svetu. Ali vas zanima, koliko časa je potrebno, da se na njih privadite? Veliko od teh ljudi, se je na njih privadilo zelo hitro in zato so bili s tem zelo zadovoljni. Če ste imeli prej dvoja očala, za krajše ter daljše razdalje, vam bo sedaj veliko lažje, saj boste uporabljali samo ene. Tako vam nikoli več nebo potrebno menjavati očal. Nekateri ljudje pa za privajanje potrebujejo malo dlje časa, vendar na koncu se privadijo isto, kot vsi ostali.