Francoska manikura

Francoska manikuraDanes je izgled človeka zelo pomemben, saj je človekov izgled prva stvar ki jo ostali ljudje opazijo. Poleg lepe, čiste in urejene obleke mora imeti človek urejeno tudi frizuro, kožo in nohte. Zato se manikura vse bolj uveljavlja. Ženske najbolj prisegajo na francosko manikuro. Več o tem si preberite na povezavi.

Francoska manikura postaja vse bolj priljubljena metoda urejanja vaših nohtov. Gre za način urejenosti vaših nohtov, ki imajo značilen francoski izgled. Francoska manikura vaše nohte obarva v bledo rožnato barvo, medtem ko so konice vaših nohtov bele. Francoska manikura je zelo enostavna in jo lahko praktično vsak izvede doma, seveda ob nakupu ustreznega laka za nohte. V kolikor pa imate umetne nohte pa strokovnjaki domačega izvajanja ne priporočajo, temveč svetujejo obisk salona. Francoska manikura je primerna tako za nohte na rokah kot tudi na nogah.

Urejanja vaših nohtov se je najbolje lotiti zvečer ali zjutraj oziroma takrat ko imamo na voljo dovolj časa in miru. Saj je potrebno po nanosu barvnega laka, še nekaj časa mirno sedeti da se nam lak osuši. V nasprotnem primeru lahko pride do razpacanega laka.