Naravni lasni podaljški

Naravni lasni podaljškiSte tudi vi ena tistih žensk, ki že dolgo sanja o dolgih, gostih in sijočih laseh? Mogoče samo ob posebni priložnosti ali dlje časa? Pa vendar vam manjka potrpežljivosti, da bi vam vaši lasje zrasli? Potem so naravni lasni podaljški idealna rešitev za vas. Na voljo imate dve vrsti naravnih lasnih podaljškov, in sicer takšne s sponkicami, ki jih lahko večkrat odstranite in so primerni za večkratno uporabo ali pa takšne trajne, ki se na vaše lase pritrdijo s keratinskimi čepki. Včasih je bilo podaljševanje las drago in so si ga privoščite predvsem znane osebnosti, danes pa so le-ti cenovno dostopnejši in si jih lahko privošči marsikatera ženska ter jih uporablja kot super modni dodatek. Več o naravnih lasnih podaljških si lahko najdete na http://lasni-podaljski.net/izdelki/naravni_lasni_podaljski/.

Naravni lasni podaljški tako omogočajo, da do dolgih in gostih las pridete le v nekaj minutah. Ob primerni negi in uporabi, lahko naravni lasni podaljški trajajo tudi 1 leto ali celo več. Poleg naravnih lasnih podaljškov poznamo tudi sintetične lasne podaljške, vendar so naravni lasni podaljški trpežnejši od sintetičnih. Prav tako lahko naravne lasne podaljške kodrate, toplotno oblikujete ter barvate, medtem ko sintetičnih lasnih podaljškov to ni priporočljivo. Skratka naravni lasni podaljški so kot vaši naravni lasje in se lepo “zlijejo” v celoto z vašimi naravnimi lasmi.

Naravni lasni podaljški so več vrst, in sicer so danes na tržišču na voljo clip on lasni podaljški, ki se na naravne lase pritrdijo s pomočjo špangic oziroma sponk; lasni podaljški, ki se na lase pritrdijo s keratinskimi čepki in se toplotno obdelujejo; microring lasni podaljški, ki so zelo podobni lasnim podaljškom s keratinskimi čepki in se na lase pritrjujejo s posebnim lepilom ter lasni podaljški tape in, ki so samolepljivi. Katero vrsto lasnih podaljškov oziroma način vstavljanja boste izbrali je odvisno od vas in od vašega tipa las, saj vsi vsi načini vstavljanja niso primerni za vse tipe las. Naravni lasni podaljški so na voljo v frizerskih salonih in tudi na spletu.