Inštruktorica Klara

Inštruktorica KlaraPo končanem dodiplomskem študiju na Fakulteti za matematiko in fiziko (smer Fizika), se je odločila za nadaljevanje študija na tej isti fakulteti, in sicer smer jedrska tehnika.

Klara je Inštruktorica fizike in statistike v naslednjih krajih: Ljubljana, Mengeš, Komenda, Vrhnika, Domžale, Grosuplje, Medvode. Za njene inštruktorske reference klikni tukaj.
»Vedno sem se spraševala, le čemu služi matematika in potem zraven te še statistika? Vznemirjalo me je dejstvo, da nečesa ne znam, posledično sem si prislužila tudi slabo oceno. Hotela sem razumeti. Pravijo, da sem firbčna in ne vem, ali je to dobro ali ne. Vem, da zna biti drugim ljudem naporno. In upam, da moja inštruktorica Klara tega ni videla v meni. Jaz mislim, da ni, ker se je trudila in niti enkrat ni pokazala, da bi ji bilo odveč mi pojasniti – meni, popolnoma neznano in nepojasnjeno stvar. Sedaj se tudi sama navdušujem nad statistiko. Nad matematiko manj, sem pa z zelo uspešno oceno opravila izpit zahvaljujoč Klari, ki mi je pomagala,« hvaležno študentka Mojca.

»Vesela sem, ko začutim zadovoljstvo. Že med srednjo šolo sem uspešno pomagala sošolcem in znancem, ki so imeli težave z matematiko in fiziko, med študijem pa sem opravila tudi pedagoška predmeta didaktika fizike 1 in psihologija pouka in učenja. Snov je mogoče razumeti in pojasniti na več načinov (za vsakega pa ta način obstaja!),« nam pove Klara.