Cenik peči na pelete

Ali se odločate za menjavo ogrevalnega materiala oz. energenta in se tudi odločate kakšno peč izbrati? Predlagamo Vam, da izberete peči na pelete. Ampak če vas skrbi cena teh je najbolje, da si ogledate cenik peči na pelete. Zakaj jih sploh izbrati? Zato, ker privarčujete veliko pri denarju, saj 1 tona peletov stane samo 210-230€. Pri nakupu peči na pelete si bo lahko oddahnila Vaša denarnica in seveda tudi okolje Vam bo zelo hvaležno, še posebej če uporabljate biomaso. Biomasa je seveda popolnoma obnovljiv vir energije in prispeva k obveznemu čiščenju gozdov in daje tudi priložnosti podeželju za razvoj.Peči na pelete

Približuje se kurilna sezona in seveda je bolj in bolj aktualni zapis na internetu cenik peči na pelete, cenik kotlov, cena energentov. Peči lahko ločimo seveda po namembnosti in po moči. Manjše peči ogrevajo dva ali en prostor. To so etažne peči in tudi peči na pelete za centralno ogrevanje. Kaminske kupci velikokrat izbirajo, ampak ne samo po ceni in po funkcionalnosti, vendar po videzu, saj nekateri kombinirajo peči z notranjo opremo. Podjetje Pelston d.o.o Vam poleg nakupa peči na pelete in energentov ponuja tudi servis Vaših peči, kurilno olje, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, biomase itd. Ampak pri podjetju Pelston d.o.o velja slovenski pregovor “Kolikor denarja, toliko muzike”. Kajti nekatere peči na pelete so zelo poceni, nekatere pa zelo drage in tudi kakovostne.

Toplozračne peči:

  • etažna toplozračne peči,
  • toplozračni kaminski vložki,
  • peči na zrak (kanaliziran zrak).

Hidro peči:

  • etažne hidro peči,
  • kaminski hidro vložki,
  • peči na pelete (kurilnica).

Če Vas zanima še več o pečeh na pelete in če Vas zanima cenik peči na pelete si lahko pogledate vse to le z klikom na zgornjo navedeno povezavo.