Salon pohištva

Salon pohištvaSalon pohištva ima v svoji ponudbi dnevne sobe, spalnice, kuhinje, jedilnice, otroške in mladinske sobe.

Prenavljajte notranjost vaše hiše in ne veste kaj bi izbrali? Pestro ponudbo pohištva in opreme za dom si poglejte na: http://www.salonpohistva.si. Ponujajo Vam pohištva priznanih proizvajalcev kot so Klun, Biesse, Plama-pur, Odeja, Lineaflex, MobilMax in druge.

Pohištvo je izdelano iz najbolj kakovostnih materialov in moderno oblikovano, hkrati pa je tudi cenovno ugodno. V spletni trgovini Salonpohistva.si se trudijo, da bi kupcem izpolnili vse želje.

Naročeno pohištvo lahko prevzamete osebno, lahko pa Vam ga pripeljejo na dom oziroma kako drugo lokacijo. Spletna trgovina ima pri vsakem izdelku oznako, tako da točno veste, kateri izdelki so na zalogi in kateri bodo v prihodnjih dneh. Seveda imate možnost tudi sortiranja izdelkov, tako da je iskanje po strani še enostavnejše.

V kolikor se odločate za naročilo kakih večjih kosov, se lahko dobavni rok tudi za kakšen dan podaljša. V mesecu aprilu vam nudijo brezplačno dostavo, zato pohitite, saj se čas hitro izteka .

Nudijo Vam tudi darilne bone in sicer za 25€, 50€, 100€ in 200€. Darilni bon ima rok trajanja 6 mesecev od datuma nakupa in je primerno darilo za sorodnike, prijatelje, sodelavce.

Salon pohištva je idealen, če opremljajte notranjost vaše hiše ali stanovanja in želite imeti dolgotrajno pohištvo.