Nakup podjetja preko Diversisa

Veliko ljudi se zanima, da bi ustanovili podjetje ali pa za nakup podjetja, nekateri imajo s tem lahko tudi  težave zato je včasih dobro, da nam kdo pomaga. Ena izmed rešitev za nakup podjetja je preko podjetja Diversis Fi. Podjetje Diversis je zelo usposobljeno na njihovem področju (unovčevanje denarnih terjatev). Kot vsako veliko podjetje so opremljeni z zelo dobro programsko opremo tako, da so kos vsakemu izzivu. Cilji podjetja so, da bi njihovim strankam zagotavljali celovite, hitre in učinkovite rešitve za nakup podjetja, da bi na področju unovčevanja terjatev imeli kar se da kakovostne storitve in tudi strokovno svetovanje na tem področju.

Omogočijo vam ustanovitev podjetja oziroma drugače imenovan, nakup podjetja. Pri ustanovitvi podjetja ne potrebujete  začetnega kapitala, saj je ta cena kar velika, kar je ena izmed prednosti. Diversis Fi vam omogoča, da z delom začnete takoj, saj se podjetje že v enem dnevu prepiše na vaše ime. S tem vam tudi zagotavljajo da je podjetje novo in brez obveznosti. Ene izmed prednosti so tudi za nakup podjetja so, da lahko Diversis za vas ustanovi d.o.o. podjetje, ne potrebujete zelo velikih začetnih vložkov za podjetje in izognete se lahko tudi izpolnjevanju zapletenih obrazcev.

V zadnjih nekaj letih je nakup podjetja zelo narasla zaradi dveh zelo pomembnih dejavnikov, to sta denar in čas. Za ustanovitev podjetja je bilo potrebno izpolnjevati veliko zapletenih obrazcev, ki pa so vzeli veliko časa. Poleg tega morajo biti obrazci pravilno izpolnjeni, za kar pa je bilo potrebno tudi znanje. Poleg tega pa je potrebno tudi dolgo čakanje na odločbe iz sodišča, da lahko po vsem tem končno začnete z svojim poslovanjem.  Že sam nakup podjetja se splača tudi zaradi finančnega vidika, saj če bi hoteli ustanoviti d.o.o. podjetje bi potrebovali začetni kapital pri katerem pa je cena kar visoka.

Če si želite nakup podjetja preko Diversisa potrebujete le svoje osebne podatke, naslov oziroma ime podjetja, naslov kjer bo podjetje registrirano in pa seveda dejavnost katero boste opravljali.