Tečaj francoščine – enostaven način učenja novega jezika

Si želite znati reči kaj več v francoščini, kot le »vulevu cushe avec mua« in ali želite dejansko se naučiti kaj ta fraza pomeni. Potem se odpravite na tečaj francoščine. V podjetju Karnion vam ponujajo tečaj francoščine po metodi superlearning karnion. Slednja metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorji. Francoščina za vsak dan je vaša prava naložba vase, zato se ne obotavljajte in si privoščite tečaj francoščine, kjer boste s 40-urnim treningom osvojili jezik in ga tekoče govorili v zelo kratkem času.

Če pa ste še vedno v dilemi ali se vpisati na tečaj francoščine, vam v nadaljevanju podajam tri razloge zakaj je tečaj francoščine in znanje francoskega jezika prava odločitev za vas. Prvič. Znanje svetovnega jezika je velika prednost za vas. Francosko govorijo na petih celinah in v mnogih državah, zato z znanjem francoščine ne boste nikoli izgubljeni. Drugič. Z znanjem francoščine si odprete mnoga karierna vrata, saj vedno več delodajalcev daje prednost tistim, ki so poleg angleščine vešči tudi v francoskem jeziku. Tretjič. Francoščina je jezik mednarodnih inštitucij. Zato če si želite delati v inštitucijah Združenih narodov, Evropske unije, Unesco, in podobno, potem je znanje francoščine skoraj da obvezno.

Če vas z zgornjimi razlogi nisem prepričala, da obiščete tečaj francoščine, potem vas bom zagotovo z naslednjim. Francoščina je zelo zabaven jezik za učenje. Obstaja tudi ogromno načinov kako se lotiti učenja francoščine, zato boste zagotovo našli svoj idealni način, ki vam bo olajšal učenje.

Če do sedaj niste želeli obiskati tečaj francoščine, ker ste se bali, da je to za vas pretežek jezik, zdaj to ne more biti več izgovor. V Karnion učenje francoščine temelji na poslušanju francoščine v globokem stanju, imenovanem alfa stanju, kjer je pomnjenje štirikrat hitrejše, hkrati pa vam ponujajo tudi individualne pogovore s profesorji. Pripravijo vam tudi individualni program, ki je najbolj prilagojene vašemu načinu učenja, zato je pomnjenje še toliko hitrejše. Zagotavljajo vam, da se boste lahko že po 40ih šolskih urah znali v francoščini sporazumevati na osnovni ravni. Tečaj francoščine tako čaka na vas in zagotavlja vam izjemne rezultate.