Sobe in apartmaji Bohinj

Bohinj, Bohinjsko jezero ter apartmaji Bohinj. To je odlična destinacija v Sloveniji za vse letne čase. Zdaj ko se bliža zima, imate možnost smučanja na Sorški planini, Voglu, ali pa na bližnjem smučišču Senožeta. Poleti pa ko je toplo, pa imate na izbiro razne pohode ali pa izlete po Triglavskem narodnem parku, v jezeru Bohinj se lahko tudi kopate ali pa se ukvarjate z drugimi aktivnostmi. Po aktivnem dnevu pa ste utrujeni, tu vam na pomoč priskočijo apartmaji Bohinj. Na sledeči povezavi http://www.apartmajidirekt.com/category/apartmaji-slovenija/bohinj lahko izbirate med osmimi apartmaji Bohinj.

Apartmaji BohinjPrvi je apartma Urh Anton, nudijo namestitve dveh oseb, apartma za štiri osebe, ki pa so vam na voljo v vseh letnih časih. Druga izbira med apartmaji Bohinj se nahaja v vasici Brod, tu so na voljo večji apartmaji tudi za šest oseb, njihovi apartmaji so urejeni in dobro opremljeni, vključno s satelitsko televizijo (za tiste deževne dni ko ni za biti zunaj), kuhinjo ter dnevno sobo v kateri imate omogočen dostop do interneta preko računalnika. Dobra izbira je apartmaji Bohinj tudi hotel Tripič, saj je od Jezera oddaljen le 5 kilometrov, od smučarskih centrov Kobla le pol kilometra, od Vogla pa 10 kilometrov. Sorška planina pa je oddaljena 12 kilometrov. Zraven hotela je postavljen tudi vodni park, blizu pa so tudi pošta, banka ter trgovina.

Če niste pristaš hotelov pa imate med apartmaji Bohinj na voljo še počitniško hišico Ukanc, v katero se lahko naselijo dve do štiri osebe. Na voljo je tudi planinska koča Goreljek, katere lokacija je na Pokljuki, sprejme pa do pet oseb. Če imate radi mir sta zgornji dve možnosti odlični za vas. Rabič apartmaji Bohinj, so lahko tudi odlična izbira, imajo vse od dva do šest posteljne apartmaje, vsak apartma ima kopalnico, kuhinjo in jedilnico, ter seveda spalnice. Poleg vsega tega, pa si lahko privoščite obiska restavracije ki jo vodi družina Rabič. Na voljo imate tudi apartmajsko hišo Snežinka, prostorna za trinajst oseb, vsak njen apartma ima veliko dnevno sobo v kateri je kamin.