Podaljševanje las s čopki

Čopki Frizure so ogledalo naše osebnosti in z urejeno frizuro ljudem okoli sebe marsikaj sporočamo. V zadnjih nekaj letih modni trend predstavljajo lasni podaljški, kateri so med ženskimi predstavnicami vse bolj priljubljeni, saj omogočajo dolge in sijoče lase v manj kot nekaj minutah. Čopki so ena vrsta lasnih podaljškov, ki so popolnoma enostavni za uporabo, saj jih ženske predstavnice lahko lase vstavijo same in so popolnoma neopazni med vašimi lasmi.

Čopki so še posebej primerni v trenutku, ko ne morete imeti svojih las tako dolgih kot bi si jih želeli imeti. Na voljo so v poljubnih dolžinah in različnih barvnih odtenkih. V kolikor si želite za določeno zabavo dolge lase, so lasni podaljški idealna rešitev, saj vam spremenijo frizuro v trenutku. Z lasnimi podaljški prihranite dragoceni čas, ki bi ga sicer porabili za čakanje, da bi vam vaši lasje zrasli. Lasni podaljški se med seboj razlikujejo po načinu vstavljanja, in sicer so vam na voljo clip on lasni podaljški, tape in podaljški, microring podaljški in čopki. Številni strokovnjaki priporočajo uporabo naravnih lasnih podaljškov, saj lahko le-te oblikujete po vaših željah in jih pri tem ne poškodujete.

Lasni podaljški se med seboj razlikujejo tudi po tem, koliko časa želite imeti. Za več mesečno dolge lase so vsekakor priporočljivi microring ali tape in lasni podaljški. Medtem ko so za podaljševanje las le ob posebnih priložnostih, primerni clip on lasni podaljški in čopki, katere lahko enostavno odstranite in jih shranite za prihodnjo uporabo. V vaše naravne lase jih vstavite s pomočjo špangic oziroma sponk in jih lahko vstavite popolnoma sami. Čopki bodo idealno popestrili vašo frizuro in poskrbeli, da boste z njimi očarali prav vse okoli vas. Ponudbo kakovostnih lasnih podaljškov lahko pregledate v spletni trgovini lasnipodaljski123.si in izberete takšne, kateri vam bodo najbolj ustrezali.