Paintball v Ljubljani

Pantball Ljubljana spada med najboljše paintball parke v Sloveniji. Sam poligon sestavlja več kot 100 ovir, pregrad in preprek za katerimi se lahko skrijete ter streljate. Naš park leži na vrhunski lokaciji v osrčju Ljubljane. V paintball Ljubljana Killer lahko praznujete svoj rojstni dan, team building ali pa športni dan.

Po končanem streljanju nas boste zapustili nasmejani in polni nepozabnega doživetja. Naj vas opomnimo, da nas lahko spremljate na našem Instagram in Facebook profilu, pravtako pa smo aktivni na zelo popularnem TikToku.

V Paintball Ljubljana Killer lahko po končanm streljanju tudi posedite in pojeste hrano, ki si jo prinesete s sabo ali pa vam jo po predhodnem naročilu pripravimo mi. Za vas imamo pripravljeno prav posebno ponudbo, ki je tako privlačna, da je ne morete izpustiti. Skupine, večje od 12 oseb bodo prejele kar 10% popusta ob obisku našega paintball parka v poletnih mesecih do konca avgusta 2020. Za vso opremo poskrbimo mi in prav tako za vse potrebne pripomočke, ki jih potrebujete pri igri.

Paintball Ljubljana Killer uporablja najsodobnejše markerje, ki so trenutno na trgu, ker želimo omogočiti kar se da kvalitetno in zanimivo igro. Poleg markerjov vam pripravimo zaščitne maske, rokavice in zaščitni kombinezon, ki vas varuje pred močnimi udarci in zaščiti pred barvo kroglice. Paintball Ljubljana Killer je park, kjer je zabava na prvem mestu, zato vas tudi naše osebje pozitivno pritegne. Igra paintballa je izjemno zanimiva in zabavna tudi zaradi adrenalina polne igre, ki ta šport postavlja na seznam ekstremno posebnih športov. Če ste ljubitelj akcije, adrenalina, zabave, ekstrema in pustolovščin je naš kraj za vas prava avantura in raj za sproščanje vseh teh emocij. Za rezervacijo termina nas pokličite na 030 676 810 ali pišite na info@paintball-killer.si