Nosilci za smuči Nordrive

Nosilci za smuči so izredno praktična oprema za prevoz smuči na strehi avtomobila. Nosilci za smuči so na voljo v različnih dimenzijah in se razlikujejo tudi po načinu vpenjanja na streho avtomobila. Magnetni nosilci za smuči ne potrebujejo strešnih nosilcev za montažo, temveč se namestijo direktno na streho avtomobila.

Nosilci za smuči

Poznamo pa tudi klasične nosilce za smučarsko opremo, kjer se nosilci pritrdijo na strešne nosilce ali pa prtljažnik vozila. Strešni nosilci za smuči proizvajalca Nordrive so izdelani iz kakovostnega aluminija, ki je odporen na udarce in odrgnine. Tako vam ne bo potrebno izgubljati živcev zaradi prask. Na spletni strani www.withcar.si si lahko pogledate pestro ponudbo nosilcev za smuči. Izbirate lahko med modelom, ki je primeren za prevoz štirih parov smuči ali pa dve deski. Zunanja stran je oblečena v aluminij, medtem ko je notranja stran nosilcev obložena s posebno gumo, katera ščiti vašo smučarsko opremo pred poškodbami in praskami.

Vsi nosilci za smuči Nordrive so opremljeni tudi s posebno ključavnico, ki bo vaše smuči ali deske zavarovala pred krajo. Izbirate pa lahko tudi med nosilci za smuči Nordrive, ki so primerni za celo šest parov smuči ali pa štiri deske. Prostora je torej dovolj za več parov in tudi pri teh nosilcih so odveč skrbi zaradi poškodb ali kraje športne opreme. Strešni nosilci za smuči s tako kapaciteto pa obstajajo tudi v pomični varianti, kar še dodatno olajša spravilo smuči ali desk. Na nosilce so torej pritrjene izvlečne etaže, katere potegnete k sebi, ko je potrebno smučarsko opremo namestiti ali pa vzeti. V vsakem primeru so strešni nosilci za smuči Nordrive prava izbira za prevoz smučarke opreme. Njihova prednost je v kakovosti izdelave ter odličnih varnostnih ukrepih, zaradi katerih boste brez skrbi tako na poti, kot tudi na smučišču.