My Little Secrets

Blog My Little Secrets je bil ustvarjen po ideji o pisanju blogov. Predhodno sem pisala bloge na raznih straneh, z ustanovitvijo bloga My Little Secrets pa sem tako nekako samostojno začela svojo pisateljsko pot. Po dolgem razmisleku, planiranju ter urah pogovorov, je tako nastala spletna stran My Little Secrets kjer sem začela pisati. Na My Little Secrets najdemo tako prav vse. Od raznih objav o modi, nogometu, rokometu, izletih, krajih, ki sem jih obiskala, pa stvareh, ki sem jih izpeljala ali naredila ter vse do preprostih vsakodnevnih misli, ki jih tako spravim na papir oziroma internet ter navsezadnje ljudi, ki me navdihujejo.

my little secrets

My Little Secrets stran je tako postala del mojega vsakdana, prirasla mi je k srcu in tako se vedno znova trudim za zanimive teme in članke, ki so lahko berljivi predvsem pa zanimivi vsem bralcem. Stran My Little Secrets je bila oblikovana in deluje z pomočjo enega mojih boljših prijateljev Žiga Kranjca, ki mi pomaga z objavami, pa pregledovanjem in dodatnemu motiviranju, ter dajanju predlogov za nove teme o katerih lahko pišem.

My Little Secrets je tako priljubljena med bralci vseh starosti in spolov. Za nežnejši spol poskrbijo objave o modnih trendih, popularni kozmetiki, fantje pa najdejo teme, kot so nogomet, rokomet in potovanja. S stranjo My Little Secrets tako delim svetu del sebe. Pelje me čez vzpone in padce in je vedno moj tihi zaveznik, ko izlivam svoje misli drugim, ki se lahko z mano poenotijo ali poizkušajo razumeti moje podvige, probleme, stiske ter najsrečnejše trenutke. Tako kmalu na blog My Little Secrets prihajajo nove teme o nogometu, rokometu, modi, ljudeh ki me vsakodnevno navdihujejo ter mi pomagajo. V nastajanju je prekrasen blog o poletni fotografski delavnici, ki sem jo opravljala na jadrnici, pa blog o Urški Košir ki je moj navdih med fotografi pa predstavitev štirih športnikov, Jana Andrejašiča, Denisa Šmeja, Markota Matjaševiča ter Mateja Palčiča. Tako se na blogu vedno dogaja in materiala za branje ne primanjkuje.