Ergonomični pisarniški stoli

Stol je zelo pomemben del našega pohištva. Vendar se le malo ljudi tega tudi zaveda. Stol je tako pomemben saj dan danes najem presedimo doma ali v službi skoraj cel dan. Tako ob nepravi drži in nepravilnem sedenju poškodujemo hrbtenico in hkrati tudi celo telo. Zato je zelo pomembno, da kupimo stol vsaj malce višjega cenovnega ranga. Če pa si želite odličnih, kakovostnih in telesu prilagodljivih stolov obiščite trgovino Inter biro d.o.o.

Pri Inter biro imajo res poudarek na udobnem sedenju in zadovoljstvu strank, ki jih zanimajo razni pisarniški stoli. Njihova ponudba zajema le človeku najbolj prijazne stole. Pisarniški stoli v njihovi ponudbi so sestavljeni in osredotočeni tako, da jih je možno zelo prilagoditi različnim ljudem z seveda različnimi telesi.pisarniški stoli

Poleg razne ponudbe pisarniških stolov ponujajo se ostale vrste stolov kot so direktorski pisarniški stoli, konferenčni pisarniški stoli, industrijski in laboratorijski stoli, tako imenovani vrtiljaki in na vse zadnje še fotelji.

Pisarniški stoli so bili pri Inter Biro narejeni z mislijo na dizajn, top kakovost in zelo potrebno ergonomijo stola, prilagajanju posamezniku. Vse to so uspeli doseči z skupnimi močmi in stoli, ki so sestavljeni iz približno 250 različnih delov. Pisarniški stoli ponudbe Inter Biro imajo zelo pozitivne učinke na človeško telo, če jih le pravilno nastavite svojemu telesu.

Če je stol pravilno nastavljen omogoča boljši pretok krvi po celem telesu, sprošča tudi spodnji del hrbtenice, ki je eden najbolj obremenjenih delov pri ne pravilnem sedenju. Nastavljanju naslonjala pa lahko pripomorete k temu, da se hrbet veš čas drži naslonjala stola in tako razbremeni velik pritisk hrbta in hrbtenice.

Podjetje je možno od doma kontaktirati na dva precej običajna načina, preko telefonske številke na 022 340 680 ali preko elektronske pošte na info@interbiro.si. Pisarniški stoli so lahko tudi preizkušeni in seveda v njihovi poslovalnici na Prešernovi ulici 2 v Mariboru.