Artritis – pomagajte si s Semos aparati

Imate vnetje sklepov in bi si želeli pomagati – Semos je tukaj za vas, da vam pomaga pri težavah z artritisom. Artritis je strokovni izraz za vnetje sklepov, ki lahko vodi v bolečino in deformacije sklepov. Znano je, da lahko prizadene en sam sklep ali pa več sklepov hkrati. Sicer pa je artritis splošno poimenovanje za različne vnetne in degenerativne spremembe v sklepih, zato lahko ločimo več kot 100 različnih oblik artritisa, ki nastanejo zaradi različnih vzrokov in posledično zahtevajo tudi različne terapevtske pristope. Dve najpogostejši obliki artritisa sta osteoartroza in revmatoidni artritis.

artritis

Artritis – simptomi

Značilni simptomi se navadno razvijajo postopoma, lahko pa se pojavijo tudi nenadno. Najpogosteje se pojavlja pri odraslih po 65 letu starosti, redkeje pa se lahko pojavijo tudi pri otrocih, najstnikih in mlajših odraslih. Povejmo še, da artritis pogosteje prizadene ženske in osebe s prekomerno telesno maso. Najpogostejši simptomi, ki jih bolniki opazijo so bolečina, otrdelost in otekanje sklepov. Pogosto pa se pojavi tudi zmanjšana gibljivost sklepa, rdečina in škrtanje v prizadetem sklepu.

Artritis in terapija s Semos aparti

Vsak, ki ima artritis in se vsakodnevno sooča s težavami, ki jih le ta povzroča, si želi, da bi bolečine in druge simptome vsaj malce omilil. Pri tem vam lahko pomagajo aparati Semos, ki se jih lahko izposodite in jih uporabljate v udobju svojega doma. Lahko pa si poiščete tudi najbližjega fizioterapevta, ki vam bo naredil terapijo s Semos aparatom. V obeh primerih obiščite spletno stran podjetja Semos, kjer boste našli vse potrebne informacije o najemu in uporabi njihovih aparatov. Z veseljem vam bodo odgovorili na vprašanje in vam svetovali, kater aparat bo najbolj primeren za vaš artritis, zato ne odlašajte in si izposojo aparata naročite še danes. Na tem mestu še povejmo, da aparatov ne pošiljajo preko pošte, ampak jih je treba prevzeti v Celju.